51. Zalău, 28-29 mai 2009, organizator ing. Onuţ Prodan

51. A cincizeci şi una şedinţă de adunare generala a avut loc în ziua de 28 mai 2009 la Zalău, în sala Avram Iancu a Primăriei municipiului şi a fost organizată de ing. Onuţ Prodan, directorul S.C.  PREFCON S.R.L. Zalău.

Au fost prezenţi la apel 57 membri persoane fizice şi 1 persoană juridică. Au fost primiţi cu unanimitate de voturi 8 membri noi. A fost anunţată înfiinţarea sucursalei Prahova a CNCisC, preşedinte interimar fiind propusă ing. Liliana Ababei. S-au făcut referiri la  rapoartele de activitate din partea presedintelui, a  vicepreşedinţilor şi a preşedintelui comisiei de atestare/acreditare/consultanţă, care fuseseră publicate anterior în CisC, după care şi-a prezentat propunerea dr. ing. A. Mihalik cu privire la organizarea unei conferinţe internaţionale inter-regionale.

Masa colegială la restaurant a încheiat prima zi, în ziua a doua vizitându-se  ruinele cetăţii Porolissum, lacul de acumulare Vârşolt şi grădina botanică din Jibou.

A fost una dintre întâlnirile reuşite, la aceasta contribuind şi vestita ţuică de Zalău, de altfel oferită în sticluţe „brand-uite CNCisC” de către organizator, dl. ing. O. Prodan care a meritat toate felicitările.