Comisia Naţională „Comportarea in situ a Construcţiilor” (CNCisC) are plăcerea să vă invite la Simpozionul omagial Anghel Saligny care va avea loc la Bucureşti în ziua de 25 aprilie 2014 ora 11 la sediul AGIR din Calea Victoriei nr. 118, Sector 1.

Acest eveniment tehnico-ştiinţific este organizat de către Asociaţia Generală a Inginerilor din România (AGIR) şi Academia de Ştiinţe Tehnice din România (ASTR).

Scopul organizării este omagierea marelui inginer constructor român la 160 de ani de la naştere (1854 – 1925), academician, ministru și pedagog, considerat unul dintre pionierii tehnicii mondiale în proiectarea și construcția podurilor și silozurilor cu structură metalică, respectiv de beton armat, unul dintre întemeietorii ingineriei românești. Vor fi prezentate atât date biografice cât şi lucrări reprezentative, de mare anvergură, care au adus faimă ingineriei româneşti.

Cei care doresc să participe la aceast eveniment pot descărca INVITAŢIA alăturată, confirmând participarea la numerele de telefon din invitaţia AGIR.